OVER ONS

Het ontstaan
In 2020 namen vrienden en zakenpartners Zep van Lieshout en Guido van der Burg het Haagse poeliersbedrijf Kipcity over. Een bedrijf opgericht in 1938 en gespecialiseerd in het produceren hoogwaardig kippenvlees. Het vlees van Kipcity werd van 1963 tot op de dag van vandaag op de Haagse Markt verkocht.

Voor wie
Een ervaren bedrijf met oog voor kwaliteit en smaak. Dat moest behouden blijven. Zep en Guido kozen er wel voor om de bedrijfsidentiteit en de doelstelling van Kipcity te veranderen. Kipcity werd Liesburg; Een groothandel die de horeca en de markthandelaar voorziet van hoogwaardig kippenvlees.

De markt
Met jaren ervaring op de kaasmarkt op zak en de ambitie om Liesburg te laten groeien kozen Zep en Guido ervoor om de markthandelaar de mogelijkheid te geven kip te verhandelen onder de vlag van Liesburg.

Het product
Liesburg produceert kippenvlees volgens de richtlijnen van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) waarbij hygiëne en veiligheid voorop staat. Bij Liesburg kan je terecht voor een groot assortiment verse kipproducten, kalkoen, eend en natuurlijk het pareltje: De kip van de grill. Benieuwd hoe de sfeer en de kip bij Liesburg proeft? Kom dan eens langs op de Haagse Markt kiosk 2.08.

IMG_5008

‘’VOOR DE HORECABAZEN EN DE MARKTHANDELAREN’’

SFEERIMPRESSIE